Over Pilcrow nederland

Waarom wij doen
wat we doen

Van klimaatverandering en de maatregelen om dit in te perken, tot versnelde verstedelijking en natuurlijk Covid-19. Allemaal voorbeelden dat de wereld steeds sneller verandert. Het is belangrijk dat u, als ondernemer, voorbereid en weerbaar bent tegen verandering en hier in mee weet te bewegen. Immers, als u het niet doet, doet een ander het en verliest u ook nog eens uw plek op de markt. Juist hierom creëren wij uiterst duurzame oplossingen om de veerkracht van uw organisatie te vergroten.

  Visie

  Toen we onze visie bepaalden, bleek dat heel eenvoudig. Onze visie is namelijk ook onze passie; Het continu verbeteren van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie op procesniveau. Deze passie en de samenwerking met onze opdrachtgevers bieden ons de kans om mee te weken aan de duurzame en leidende positie van de Nederlandse maak- en onderhoudssector.
  Dit, gecombineerd met onze 5 kernwaarden, maakt dat wij een unieke cultuur hebben gecreëerd. Een cultuur waarin mensen centraal staan en als 1 team werken aan duurzame oplossingen, excellence en klantsucces.

  Onze waarden

  People First

  Wij geven om elkaar en creëren een veilige en respectvolle werkomgeving waarin onze mensen kunnen groeien, presteren en succesvol kunnen zijn. 

  Integriteit

  Wij werken volgens de hoogste professionele en ethische normen en creëren vertrouwen door open, eerlijk en verantwoordelijk te handelen.

   

  Klantsucces

  Het succes van onze klanten ligt ons nauw aan het hart en we creëren samen met hen waarde door nieuwe inzichten, methoden en coaching.

  Diversiteit

  Wij oordelen niet op ras, geloof of geslacht en door iedereen te laten zijn wie ze willen zijn, creëren we samen een veilige werkomgeving waarin iedereen successvol kan zijn.

  Duurzaamheid

  Al ons handelen voor opdrachtgevers en de industrie is gebaseerd op duurzaamheid, milieuverantwoordelijkheid en maatschappelijke en economische vooruitgang.

  Onze mensen

  Sander Momberg

  Sander Momberg

  Lean Six Sigma Specialist

  s.momberg@pilcrownederland.nl

   

  • Asset Management
  • Industrie
  • (Duurzame) Energie
  Urbian Fitz-James

  Urbian Fitz-James

  Senior Business Manager

  u.fitz-james@pilcrownederland.nl

   

  • Woningcorporaties
  • Zorgsector
  • Finance
  error: Content is protected !!